Здобувачі вищої освіти спеціальностей “Економіка”, “Менеджмент”, “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, “Галузеве машинобудування”, “Комп’ютерна інженерія”, “Лісове господарство”, “Право”, “Технології та устаткування зварювання” відвідали тютюнову компанію “В.А.Т.-Прилуки” з освітньо-профорієнтаційною метою.

Здобувачі ознайомилися із технікою безпеки на підприємстві, виробничими та збутовими процесами. Відвідали автоматизовані лінії від подачі тютюну до готової цигарки.

Ольга Лисенко, Олександр Тритяченко та інтерн Дмитро ознайомили здобувачів із умовами навчання за дуальною формою.

Компанія пропонує стажування тривалістю 9 місяців, забезпечуючи  конкурентну заробітну плату, компенсацію харчування, офіційне працевлаштування та проживання для працівників з інших міст. Нині відкрито наступні вакансії за дуальною формою: інтерн у юридичний відділ), інтерн у відділ планування, інтерн відділу виробництва, інтерн відділу якості, інтерн в інженерний відділ.

Лесь Богдан Олександрович, МБ-241

“Відвідування Фабрики в Прилуках стало для мене справжнім відкриттям. Мене вразила атмосфера, яка панує на цьому підприємстві, а також професіоналізм та відданість працівників своїй справі.

Особливо сподобалася частина екскурсії, під час якої я дізнався про процеси виробництва, сучасні технології та інновації, що впроваджуються на фабриці. Вразила масштабність виробництва – відчуваєш, наскільки великі обсяги продукції обробляються щодня. Також захопив високий рівень автоматизації, що дозволяє мінімізувати людське втручання і забезпечує максимальну ефективність роботи. Було цікаво спостерігати за роботою сучасного обладнання і як кожна деталь грає важливу роль у загальному процесі. Працівники фабрики з радістю ділилися своїм досвідом та знаннями, що зробило екскурсію ще більш захоплюючою.

Фабрика в Прилуках не лише вражає своїми технологічними досягненнями, але й залишає по собі позитивні емоції та мотивацію до саморозвитку. Я б із задоволенням відвідав це місце знову”.

Щиро дякує працівникам тютюнової компанії “В.А.Т.-Прилуки” за змістовну та теплу зустріч, а також можливості навчання за дуальною формою.

 

Від admin